Младо момче е извършило кражба на колело тази нощ. Действието се развило в първия час на днешния ден в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Велосипедът е бил във вход на блок, който се заключва. Младежът е разбил входната врата. За случката разказа живуща в сградата. Тя сподели, че колелото е било на синът ѝ. Тя апелира, който разпознава извършителя, да се свърже с нея.

„Добро утро, съкварталци! Тази нощ едно "хлапе", вероятно син на някой от квартала, се сдоби с колело. Качвам снимката, не видеото, в което се вижда по-голямата част, с цел някой родител да си познае детето по облеклото и по това, че се е прибрал с чуждо, не на "един приятел" колело! Колелото на моето дете!!! Полицията ще си свърши работата, има 6 камери на и около входа, но АПЕЛИРАМ всеки да се замисли, къде е било детето му между 24 ч и 1ч тази нощ и ако някой си познае СИНЧЕТО, моля да ми пише на лично и ще остане напълно анонимен, в противен случай ще бъде разкрит и публично обявен, съответно и наказан за влизане с взлом, тъй като няма ключ, а разбива вратата на входа!

Моля, ако някой разпознае колелото, види колелото или има информация да ми пише. Благодаря предварително!,“ написа Daniela Vladimirova.