Днес криминалистите от ОДМВР-Бургас са успели да постигнат един от най-големите си успехи като професионалисти – въпреки че изтече близо година от безследното изчезване на брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова, те откриха тялото й и вече са на път да разплетат истината за опасната група около бизнесмена Станимир Рагевски и неговите сподвижници, пише "Флагман".

Тленните останки на 47-годишната бургазлийка, известна в близкото минало като една от богатите жени в региона, бяха събрани в два чувала – в единия торсът, а в другия – двете й ръце.

Ужасяващата находка е от 12-и парцел на Гробищния парк край жк „Изгрев“ в Бургас. До мястото на тези части от тялото на Бахлова е завел криминалистите именно основният свидетел на прокуратурата – готвачът Деян Дичев, уличен до настоящия момент като съучастник в покушението на 28-годишния Юмер Мехмед.

Намерили разчлененото тяло на Юмер в пет чувала!

Източник на Флагман твърди, че посоченото от Дичев място в потъналия в храсти район от парцела, пълен с неподдържани гробове, е било разкопано бързо и на сравнително плитко ниво е достигнато до тялото и двете ръце. Липсват главата и долните крайници.

Във вътрешността на 12-и парцел са били зарити торсът и двете ръце на Бахлова.

Ето кой е готвачът, разчленил тялото на 28-годишния Юмер

Двата чувала с останките вече са откарани в отделението по съдебна медицина и утре ще бъдат аутопсирани, но за съжаление те няма да помогнат особено много на експертите за бързо установяване на причините за смъртта на брокерката.

Ще е нужно да се намери следа от насилие – чрез нанесен побой, чрез огнестрелна рана и т.н. способи за умъртвяването й. Другата възможност е да се изтръгнат самопризнания от извършителя на самото деяние или на неговия помагач.

Дъщерята на изчезналата Теодора: Днес задържаха най-близкия "приятел” на майка ми

Без следа от Теодора 10 дни след изчезването й. Пред GLAS.bg говори дъщеря й!

 

Разтърсващ пост на дъщерята на изчезналата Теодора

Продължава търсенето на изчезналата брокерка Теодора

Жена изчезна мистериозно! Дъщеря й я издирва. Виждали ли сте Теодора? СНИМКИ