Дъщерята на Теодора Бахлова, изчезнала мистериозно и обявена за национално издирване, написа разтърсващ пост във Facebook. С него тя не само призовава всеки, който има някаква информация за Теодора, да й се обади, но и се обръща към своята майка и й обещава, че след всичко преживяно ще бъде най-силната дъщеря, само да се върне...

"Винаги ме учеше да съм силна, все ми казваше, че не знаеш как ще се оправя без теб, защото съм "на мама принцесата". Е, мамо, не съм силна, слаба съм... ти си ми опората и гърба, винаги си била. 7 дни те няма и не мога да се оправя, не става, не се получава... рано ни е още да се разделим, няма и сила на света, която да го направи... ще успеем и този път да се справим, а аз обещавам, че след всичко ще бъда най-силната дъщеря, само се върни...

Моля, ако някой я види или има информация, да се обади на 0896105093 или в най-близкото РПУ!"

Припомняме, разследващи ще проверят имотите, които е предлагала за даване под наем или продажба, изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова. Макар и минимален, все пак има шанс, жената да е оставила следи в някой от тях, казаха криминалисти.

След 7 дни неизвестност, издирването на Бахлова продължава. Разпитан е бил последния човек, който я е видял - таксиметров шофьор. Той я откарал от улица "Оборище", където живее с възрастната си майка до района на Автогара Юг.

Жена изчезна мистериозно! Дъщеря й я издирва. Виждали ли сте Теодора? СНИМКИ

Таксиметърджията е казал, че тя носела със себе си малка чанта, в която явно е имало пари. След като слязла от жълтата кола, се стопила, прекосявайки градинката към автогарата. Преди да излезе от дома си, брокерката е казала на майка си, че ще се върне след малко и е оставила ключовете за синята си тойота, паркирана в гаража пред кооперацията. Пари от банкови смети не е теглила през тези дни в неизвестност.

Бахлова била лъчезарен човек, обичащ работата си и живота. Тя била успешен брокер, коментират нейни познати.

Продължава търсенето на изчезналата брокерка Теодора