Противоречие в информацията за катастрофата, при която на 5 юни загинаха две жени. По-рано стана ясно, че шофьорът Георги Семерджиев, е пътувал сам в джипа си.

Семерджиев е бил сам в автомобила в момента на катастрофата

По наша информация полицайката Симона Радева, сочена за помагач на водачът, заявила, че в злополучната нощ е пътувала към квартал „Слатина“. Това се оказва несъвместимо с мястото на катастрофата. По думите ѝ след това минала през „Черни връх“. Там тя вижда кошмарния инцидент и приятеля си Мирослав, който е дежурен и е от първите на мястото. Спирайки, той ѝ казва да бяга, разбра GlasNews.bg.

Всички автомобили на Семерджиев са оборудвани с полицейски лампи ВИДЕО

Казаното от Симона обаче, не съответства на показанията на работник от автомивката. Той твърди, че Семерджиев е избягал там и се е обадил от телефона му на Симона, за да дойде да помага.

Служителят заяви пред медията ни, че полицайката неофициално е управител на мястото и му е шефка.

Припомняме, че Семерджиев е бил собственик на автомивка, намираща се в района на "Маринела", която обаче фалирала. Всяка седмица имало практика - десетки полицейски служители на Първо РПУ (основно от филиала на ул. Г.С.Раковски и Четвърто РПУ на чиято територия стана тежката катастрофа), да посещават автомивката на Георги, с личните си автомобили, където те били измивани безплатно.

Не се потвърди отвличане на Семерджиев, Симона Радева не е била в колата

От къде се познават полицайката от 1 РУ и Георги Семерджиев?

По време на заседанието на съда стана ясно, че и Симона Радева е помогнала на Семерджиев