Гръцкият шофьор, причинил смъртта на Димитър Мишков вече е заловен. Установен е на територията на Румъния, в хотел в близост до Букурещ.

Припомняме, че преди дни близки на Димитър публикуваха призив в социалната мрежа. Той бе в неизвестност от миналия петък.

Виждали ли сте този мъж? В неизвестност е от дни СНИМКИ

Вчера тялото му беше открито в храстите на разклона на Славяново, преди Плевен.

На мястото на произшествието са намерени отломки на преден калник на "Форд Мондео" 3-та серия, черен металик.

Откриха изчезнал моторист, захвърлен в храстите

Автомобилът, с който 69-годишния гръцки шофьор е извършил престъплението, е бил в автосервиз - подготвен за ремонт и за заличаване на следите.

Това написаха членовете на мото клуб Lowlanders MC Rousse:

"За да опровергаем всякакви интерпретации , свободни разкази, различни некомпетентни изказвания и коментари относно случая с Димитър Мишков заявяваме следното : От изчезването на Митко на 30.07.2021, намирането му на 2.08.2021г., и до този момент всички негови близки и познати, членовете на мото клуб Lowlanders MC Rousse, фейсбук приятели, братя от други клубове, служители на МВР, служители на съдебната система, органи на международни служби, всички с чисти сърца и бистри умове, за които е необяснимо как може след като извършиш подобно деяние(ПТП) с фатален край да напуснеш най-спокойно местопроизшествието НЕ СА СПИРАЛИ нито за секунда да търсят, питат, събират информация, с която да помогнат за намерането на извършителят и неговото задържане!

Общите усилия на всички дадоха резултат! Предполагаемият извършител на ТОВА УЖАСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е установен на територията на Р Румъния и задържан с Европейска заповед за задържане от органите на румънската полиция. Гръцкият гражданин A.F. на 69г. е локализиран в хотел в близост до гр. Букурещ.

Автомобилът, с който е извършено престъпението е установен в автосервиз, където е оставен за отремонтиране! Митко не е напуснал пътното платно самоволно, както цитират някои журналистически постове! ТОЙ Е БИЛ УДАРЕН !!! УДАРЕН И ИЗОСТАВЕН КАТО "КУЧЕ"! Може би е имало шанс, може би не - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! ОТ ТУК НАТАТЪК НЕКА ЗАКОНЪТ ОТСЪДИ! Дано да има прозрачност и всеки получи това което е заслужил ! НИЕ от Lowlanders MC Rousse ще следим отблизо развитието на случая!

Почивай в мир Митко!"