От полицията се обърнаха с молба за съдействие - търсят се свидетели на престъпление, извършено на 26 януари 2024 г., около 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“ в София.

На видеото, публикувано от полицията, се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране. А от МВР не съобщават подробности около инцидента.

На кадрите се вижда още, че се струпват хора в района, които вероятно оказват помощ и са станали свидетели на случилото се.

В социалната мрежа Фейсбук очевидец разказва, че младият мъж, за когото се твърди, че е паркирал неправилно автомобила си, е ударил тежко в лицето другия мъж, който започнал разправата.

Побой в София! Двама се биха, единият лежи на земята СНИМКА

Затова от СДВР се обръщат с молба за съдействие към гражданите, които са били в района на местопроизшествието, и имат информация, да съобщят на тел. 112 или в най-близкото районно управление.

Предупреждение! Видеото съдържа смущаващи кадри: