Нови подробности се появиха покрай убийството на мъжа тази сутрин в София.

Той е 44-годишният Георги Христов. Имал в себе си документи и мобилен телефон. Близките му са уведомени за смъртта му.

Той е криминално проявен с десетки регистрации за различни престъпления, сред които грабежи и кражби, осъждан е, съобщават източници от полицията.

Той е бил причакан пред фитнеса на стадиона на "Левски" -  "Георги Аспарухов", тази сутрин около 7 часа. Разстрелян е с 5-6 куршума от автомобил. Колата е била открита опожарена в района на стрелбата.

Около него не е открито оръжие и към момента основната версия, по която работят разследващите, е убийство. Известно е, че е живеел в района на стадиона.

Все още не е ясно как е влязъл на стадиона, нито какво точно се е случило.

Мъртвият мъж е бил открит от момиченца, които са тренирали художествена гимнастика.

На място е цялото ръководство на СДВР, което се очаква да дадат брифинг.

Очаквайте подробности!

Мъж е застрелян тази сутрин в София

(ОБНОВЕНА) Присъда за убийство е излежал Георги Христов - Тинето, застрелян тази сутрин до стадион "Герена" в София. Тинето е застрелян в главата, докато е говорел по мобилния си телефон.  

В миналото той е съден за грабеж, придружен с убийство, станал на 18 февруари 2002 година в Харманли. Тогава Тинето и двама негови другари - Мюмюн Мюмюн - Мечката и Георги Машев ограбват кола на шивашка фирма и задигат 47 хил. лева.

Христов стреля с пистолет и убива счетоводителя, ранява още двама души и избягва, а през 2012 година е задържан в Испания. Той е бил осъден на 14 години затвор, наскоро е бил пуснат предсрочно за добро поведение.

Опожареният автомобил, намерен в квартал в близост до стадион "Георги Аспарухов", където тази сутрин бе извършено убийство на мъж, е свързан с престъплението. Това заявиха от Столичната дирекция на вътрешните работи на брифинг.