Светлана, която доби популярност след спечелването на конкурса "Мис Плеймейт" 2009, обяви в профила си в Instagram, че е получила заплаха за живота си.

"Скъпи приятели, обявявам го публично тук, защото се страхувам за живота си", написа Светлана на стори в социалната мрежа, видя GlasNews.bg

Красавицата се страхува не само за собствения си живот, но и за този на семейството ѝ, включително и на съпруга ѝ - бизнесменът Християн Гущеров.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Тя твърди, че е била заплашена със заливане с киселина. Заплахата била отправена към нея в сряда. 

"Вчера бях заплашена да бъда залята с киселина! Страхувам се не само за своя живот, но и за децата си, съпруга ми и цялото ни семейство!", добавя тя.

Светлана Гущерова отбелязва, че се е обърнала към полицията за помощ и съдействие.

"Искрено се надявам органите на реда да приемат присърце случая и човекът, който стои зад всичко това, да получи заслуженото!", пише още половинката на Християн Гущеров.

За момента не се знае кой и защо е отправил смразяващата заплаха към моделката. Според неофициални източници МВР вече работи по случая.

В светските среди се шушука, че е много вероятно Християн да осигури на своята любима лична охрана за неопределен период от време.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Светлана и Християн са женени от близо 5 години и вече имат четирима наследници. Първото им дете е момиче - 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с подобно име на това на кака си - Добромир. И двете деца са кръстени на Гущеров-старши. Третото дете се казва Кристиан Валентин и е кръстено на родителите на Светлана. Името му идва от първата буква на майката на моделката Кунка, а второто име е на баща й Валентин. Най-малкото момиченце на Гущерови се роди на 25 юни миналата година и носи името Валентина, на дядо си по майчина линия.

"Чувствам се много щастлива и обичана! Когато мечтая и искам нещо да се случва, то се случва. Много е трудно в днешно време да намериш подходящия човек, за да създадеш семейство. За да имаш деца, трябва да усетиш човека до теб, да имаш хармония с него и разбирателство. Успях да намеря такъв съпруг. Той е уникален, зодия Рак. Те са семейни хора, обичат уюта. Много вярвам в зодии и така съм родила децата си – ден, час, всичко. Имам астроложка и се консултирам с нея", споделя в свое интервю Светлана Гущерова.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)