Над 24 часа изминаха от зверската катастрофа в Пловдив. Смачканата кола, осеяна с кръв, все още е на улица "Владивосток" в кв. "Смирненски", а стъкла са разпръснати в целия район.

"Абсурдно е след 1 ден тази кола в целия ѝ зловещ вид да продължава да стои на платното. Минават деца, а гледката наистина е смразяваща кръвта. Стъкла навсякъде... а за вещите на хората, ако такива са оцелели в колата, не искам и да си помислям", възмущава се читател на TrafficNews.bg и с право. 

Смачканото до неузнаваемост пежо с премазан таван и разрязана задна врата е като изкарана от каскадьорско шоу, завършило безславно. Дори регистрационните табели на возилото не са свалени, а те също могат да станат жертва на апаши. 

Припомняме, че 36-годишни жена и мъж, пътували в пежото, са в болница след тежкия инцидент с 3 коли от неделя вечер. Возилото им се е било ударено от двете страни и се е преобърнало по таван. Огнеборци са рязали ламарините на премазаната кола, за да вадят пострадалите. 

Жестока катастрофа с три коли в Пловдив! Пожарникари режат ламарини, има тежко пострадали СНИМКИЕдното превозно средство се превъртяло върху другото

Оказва се, че причината за инцидента е, че една от колите - сеат, не е спряла на знак „Стоп”. Така водачът му отнел предимството и се сблъскал с пежото, което се завъртяло и ударило такси. След това френската кола се преобръща.

Шофьорката на пежото и нейният спътник са отведени в болница с различни травми. От лечебното заведение съобщиха за TrafficNews.bg, че пловдивчаните са прегледани, не са констатирани тежки травми и освободени за домашно лечение.

Виновникът за мелето е 26-годишен мъж. Алкохолната му проба е отрицателна.

Петнадесет часа след тежката катастрофа смачканото до неузнаваемост пежо все още е на улицата. С премазан таван и разрязана задна врата, колата привлича погледите на минувачи. Стъкла на асфалта пък напомнят за среднощното меле.