Разнообразието в спалнята е страхотен начин да запазите сексуалния си живот.

Освен това ви показахме и няколко чудесни предложения заТе гарантиран огромно удоволствие и на двама ви.

Оказва се все пак, че има една поза, която цели 39% от жените буквално ненавиждат и ако я прилагат в спалнята, то това е от чист алтруизъм.

Може да си мислите, че ездачката, която е с гръб към партньора е истинско забавно приключение, но явно дамите въобще не са на това мнение. Те мразят тази неудобна поза.

Въпреки че благодарение на нея, може да бъде стимулирана Gточката на жената, то това явно няма кой знае какво значение за представителките на нежния пол.

А коя е любимата секс поза на дамите? Въпреки че огромна част от жените са гласували за кучешката, то фаворитът все пак е друг.

2827 жени, на възраст от 18 до 34 години са гласували, че любимата им позиция в леглото е мисионерската. Тя печеи първото място с цели 30,90% от гласовете им. Според сексуалните експерти жените получават най-голямо удоволствие точно от тази позиция.

Все пак сред позите, благодарение на които жената най-лесно може да достигне до оргазъм, се нарежда ездачката. Просто при нея представителката на нежния пол може да контролира скоростта и дълбочината. Освен това тази поза позволява лесен достъп до клитора й, което допълнително може да помогне за достигането до оргазъм. Освен това тази поза е една от най-добрите за изгаряне на калории, колкоъо и неудобна да е според дамите./jenata.blitz.bg