Петъкът може да бъде посветен на нови начинания в дома, или да довършите започнатото през седмицата, денят е подходящ да почистите и да си освободите напълно съботата и неделята. Вероятно ще разчитате на помощта на близките, за да се справите преди почивните дни. 

Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните отношения на момичетата и младите жени.

 
През този ден може да получите неприятна новина свързана със задълбочаването на здравословен проблем, на човек от кръга ви приятели.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един успешен и по своему уникален ден. В петък може да възникне неочаквана необходимост да отидете някъде или да се срещнете с някого. Използвайте този ден с максимална активност от ваша страна. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате своите лични поводи за радост дори, когато ще разберете за двуличните действия на един млад мъж. Сега за вас ще бъде важно да сте наясно както със собствените си желания и действия, така и с тези на хората около вас. Ако сте в началото на една любовна връзка проверявайте внимателно всяка информация, която вашият партньор споделя с вас. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще можете да разчитате на благоприятно за вас развитие на финансовите ви дела, особено ако те са свързани с някакъв вид документи или договор. Този ден ще бъде по-благоприятен по отношение на парите за жените над 35 годишна възраст. Днес обаче на всички от вас ви предстоят по-големи разходи или ще се изиска едно по-голямо внимание при опазване на лични документи, банкови карти и всякакъв вид друга важна информация. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през този ден ще се сблъскате с някои очаквани или неочаквани неприятности и конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място. Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил.