В ново амплоа ще влязат Алекс и Дани Петканови само след броени дни. Младото семейство, което е в очакване на първата си рожба, пробва уменията си в дублажа, а от 23 ноември ще ги чуем в дългоочакваната анимация „Гринч“, съобщава "Монитор". 

И двамата изпълняват по няколко роли в рисувания филм. За бившия талисман на баскетболистите ни, участието й в „Гринч“ е и генерална репетиция за майчинството. Причината – един от персонажите, на които дава гласа си назаем е именно майка, която често смъмря детето си.

Въпреки че прочутият косматко е върл противник на Коледа, Петканови са далеч от тази нагласа. Двамата вече се гласят за празниците, а периодът е специален за тях и заради скорошното пристигане на сина им. Бебето се очаква да се появи на бял свят до около месец след Нова година.

Междувременно риалити младоженците поставиха основите и на друг бизнес. Заедно с Наум Шопов-младши и приятелката му Теа, те ще въртят собствена рекламна агенция. „Ако искате да развиете своя профил в Инстаграм, заповядайте в нашия отбор. Ние ще изпратим двама от вас, заедно с целия ни екип, до Хавай.“, гласи съобщението им.