Алкохолният бос Тодор Неделчев обжалва присъдата на Окръжен съд-Пловдив, която получи заради катастрофата пред клуб Морадо, при която загина колоездач. Припомняме, че той получи 2 години и 6 месеца лишаване от свобода и лишаване от право на управление на МПС за срок от 3 години и 6 месеца.

Инцидентът стана на кръстовището на ул. „Авксентий Велешки“ и ул. „Велико Търново“. При управление на автомобил  „Нисан Навара“, Неделчев е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на 85-годишен мъж, който е карал велосипед.

Алкохолният бос Неделчев гледа на видео последните минути от живота на жертвата си СНИМКИБизнесменът премаза възрастния мъж в центъра на Пловдив преди една година

Неделчев е един от собствениците на винзавод „Джиро Трейд". Преди фаталния инцидент водачът има зад гърба си над 30 наказания за нарушения на пътя - фишове и наказателни постановления. Голяма част от тях са за превишена скорост. 

В същото време срещу алкохолния бос върви още едно обвинение, за производство на фалшиви пари. 34 000 фалшиви монети с номинал 2 паунда бяха открити при обиска в дома на алкохолния бос, която бе проведена от ГДБОП на  13 юни, в Първенец. Неделчев е бил водач на престъпната група, която се занимава с производството и пласирането на ментетата, съобщиха на извънреден брифинг от Специализираната прокуратура Иван Гешев. Тогава Неделчев бе задържан, като при първото обвинение той бе пуснат под гаранция.

Делото ще се гледа в понеделник от 9.30 часа сутринта.

Невероятните (престъпни) приключения на алхолния бос Тодор Неделчев - Седмака ОБЗОРСлед като излежа присъда за 5 поръчкови палежа, сега собственикът на „Джиро Трейд” се оказа главатар на банда фалшификатори