Победителят от първия "Биг Брадър" Здравко Василев издаде тежката присъда на шоуто, благодарение на което името му нашумя. Цели 14 години минаха от тогава, а зрителите всяка вечер се залепяха пред телевизорите, за да не изпуснат и секунда от живота и интригите в Къщата.

Тогава Здравко бе оплетен в сложен любовен сюжет, дори неподготвен в шоуто разбра, че съпругата му Христина очаква дете. Именно неговата половинка бе победител в следващ сезон на формата. 

Още при старта на актуалния сезон, Здравко избухна в социалните мрежи и обрече на провал предаването, чийто рейтинг почти стигна дъното.

"VIP Brother 2018 Most Wanted ... абе вие сериозно ли !?!?!?
Не искам да бъда лош пророк , но с този "сезон" се слага естествен край на един уникален телевизионен проект", написа във Фейсбук гларусът от Приморско и провокира дискусия сред приятелите си.

"Мисля, че краят е сложен отдавна.... Дори няма да се подложа на този мазохизъм. Скоро гледах рейтингите и тази година са много ниски, което за мен е светлина в тунела на телевизионното затъмнение, в което сме от години...", подкрепи го млада дама.

"Нормално е да има наказателен рейтинг предаването", смята друг негов приятел.

Краят отдавна е сложен, а беше наистина интересен проект, пише трети.

Източник: Флагман