Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа заяви, че целият тим остава единен въпреки трудния период, през който преминава. „Червените дяволи“ нямат победа от 21 ноември насам, като излетяха от Шампионската лига, а през уикенда паднаха сензационно с 1:2 от Борнемут. Редица медии от Острова сигнализират, че слабата поредица от резултати е угрижила ръководството до крайна степен и може да се стигне до смяна на мениджъра Луис ван Гаал, чийто треньорск методи не се славят с особена популярност сред футболистите.

Де Хеа обаче представи противоположна гледна точка. „Атмосферата в отбора е страахотна. Съблекалнята е много обединена, тук имаме страхотни играчи и сме доволни, че играем един с друг. Това е много важно за постигането на големи успехи“, каза испанският национал.

„Мисля, че Висшата лига е много конкурентна и има много силни отбори, борещи за високи позиции в класирането и за титлата“, добави Де Хеа.

„Битката е съвсем реална, има редица отбори, които ще бъдат намесени в битката за титлата. Нека се надяваме, че ние ще бъдем сред тях. Това ще бъде важно в края на сезона“, допълни стражът.

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS