Чалга звездата Десислава спечели по втория начин „Биг Брадър Ол Старс”! В понеделник вечер блондинката от Раднево се окичи с титлата „Любима риалити звезда на България”, но победата й е била уредена още преди началото на сезона. Тогава единствено „ШОУ” писа, че звездата на „Пайнер” ще напусне Къщата като големия победител! На финала певицата пребори бившия футболист Ваня Джаферович. Според нашите източници, Десислава е приела да участва в този сезон на „Ол Старс” с изричната уговорка, че ще получи реванш за победата, която преди години й бе отнета под носа от Христина, съпругата на приморския гларус Здравко Василев. Двете дами бяха героини в първия сезон на „Биг Брадър” през 2007 г., но заради Христина Василева продуцентите бяха подложени на публичен линч от зрителите.

За да се реваншират на певицата, този път от Големия брат решили да й подсигурят победата. Според обявените резултатите за Деси са гласували 65% от зрителите. Високият вот за блондинката обаче не е постигнат без помощта на продуцентите, които чрез вкарването на бившия й любовник, Светлозар Савов, изкараха изоставената от ММА-боеца звезда истинска мъченица.

„Не друго, а любовната й драма със Зарко изстреля Деси към първото място. Много хора от публиката признаха, че са гласували кой за Евгени, кой за Ваня Джаферович”, коментираха феновете в студиото след финала на шоуто.

Победителката не бе поздравена от доскорошния си любим, нито в последните минути на предаването, нито след прякото му излъчване в ефира на Нова. Този факт още повече събуди подозрението, че Зарко няма никакви чувства към бившата си и се е правил на палячо по сценарии, за да изглежда по-достоверна победата на Деси.

След като разбра, че победата, в която бил предварително сигурен, му е отнета и ще отиде в един измежду Десислава и Джаферович, лорд Евгени Минчев нагруби просташки певицата: „Тя е плява! Трябваше аз да спечеля!”. Освен предварително уговорения хонорар от 45 хил. лева, Десислава си тръгна от студиото в Нови Хан ис нов автомобил.