Изключително впечатляващ подарък по случай най-романтичния празник „Свети Валентин“ очаква гръцката икона Деспина Ванди, която след по-малко от две седмици ще изнесе първия си концерт в България в зала 1 на НДК. Невероятната изненада е дело, разбира се, на съпруга на певицата футболната легенда Демис Николаидис. Приближени до звездното семейство издават, че европейският шампион от Португалия 2004 е поръчал за своята любима не какъв да е подарък, а скъпоценно бижу, което е част от забележителната лична колекция на една от най-големите кинозвезди на всички времена Елизабет Тейлър.

Кое точно бижу от богатата и величествена колекция на актрисата с виолетовите очи е избрал Николаидис за своята съпруга не се знае, но се предполага, че това ще е една от любимите елегантни гривни на незабравимата Елизабет Тейлър.

Със сигурност обаче подаръкът за певицата по повод Деня на влюбените 14 февруари е поредното доказателство за силните чувства, които споделят помежду си Деспина Ванди и Демис Николаидис. След 16 години брак връзката на една от любимите на цяла Гърция светски двойки е все по-вълнуваща, като двамата не спират взаимно да се изненадват.

Концертът на Деспина Ванди ще е на 21 февруари в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 40 до 90 лева.