Овен
През този ден трябва да положите усилия да гледате положително на нещата. Ако дадете воля на предразсъдъците и несъзнателните страхове, то те могат сериозно да ви усложнят живота ви.
 
Телец
В понеделник може да защитавате интересите си, но в никакъв случай не влизайте в конфликти с околните. Премисляйте всяка своя дума и действие. Предпочетете добрата дума пред критиката.
 
Близнаци
Денят ще е най-благоприятен за развитието на кариерата ви и решаването на важни дела. Отстоявайки авторитета и компетентността си пред хора, които са по сведущи в тази дейност, ще е желателно да не упорствате много.
 
Рак
Днес се вслушайте в мъдрите съвети на околните и се постарайте малко да укротите амбицията си и задавайте по малко въпроси. Да преодолеете някакви трудности и да постигнете добри резултати ще успеете само, ако проявите търпение и престанете да иска от живота всичко и веднага.
 
Лъв
Този понеделник ще ви даде усещането за вътрешна свобода. Продължавайте активно да се придвижвате към набелязаната цел. Сега партньорите ви ще ви помагат и ще ви поддържат.
 
Дева
Днес ще сте склонни несъзнателно да дразните съдбата, което е много неприятно. Точно сега проявите на вълнение са крайно неуместни, така че се постарайте да се държите на ниво.
 
Везни
Не потискайте околните с авторитета си, а им дайте повече свобода да избират. Търпението ви ще победи всичко. Не пропускайте възможността да поговорите приятно с някой човек, когото не сте виждали отдавна.
 
Скорпион
Този понеделник всякакви пътувания ще бъдат много успешни за вас. С помощта на обаянието си можете да постигнете много но в никакъв случай не трябва да злоупотребявате с него.
 
Стрелец
Денят ще е благоприятен за творчество и делови успехи. Постарайте се да не се поддавате на съблазни, просто навреме се отдалечете и отклонете вниманието си към нещо друго.
 
Козирог
Този ден може да се окаже изпълнен с емоционално напрежение. Всички ваши постижения така или иначе ще бъдат свързани с преодоляването на някакви трудности.
 
Водолей
Днес традиционният подход към решаването на проблеми няма да бъде особено подходящ, опитайте се да преразгледате част от възгледите си. Дайте предимство на толератността.
 
Риби
Днес ще се намери добро разрешение на някакъв много заплетен проблем, което от своя страна ще ви въвлече в някакви много рисковани мероприятия. Сега ще е най-добре да сте в унисон с желанията на колегите.