Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че клубове от чужбина следят изявите на левия бек Натанаел Пимиента. Бразилецът пристигна в Разград през лятото от Атлетико Паранаензе, като за правата му бяха платени около 1,4 милиона евро. 24-годишният защитник бе неудържим през есента в „А“ група и прекрасните му изяви бяха забелязани от скаути на Реал Мадрид. Собственикът на клуба от Разград подчерта, че през зимата няма да бъдат взимани нови играчи.

"Повечето хора пишеха и говореха за футболистите от лятната ни селекция. Казаха, че са ментета. Но като гледам, Натанаел играе силно и интересът към него е доста голям от много клубове. За момента обаче нямаме намерение да го продаваме. Мисля, че той не малко, а доста прилича на Жуниор Кайсара", заяви бизнесменът пред "Тема Спорт".

"Не смятаме да взимаме нови играчи през зимата. В игра ще влезе Сисиньо. Знаете, че не играеше не поради друго, а защото имаше травма и заради проблема, че разполагаме с повече от трима играчи извън Европейския съюз. След като Вандерсон взе български паспорт, решихме този проблем. Така че ще видите още един добър бек", обясни още председателят на КРИБ.

"Никога не съм казал, че Георги Дерменджиев е лош треньор, въпреки че имаше какви ли не писания през пролетта, докато той водеше отбора. Четох какви ли не коментари и мнения за него. Но в крайна сметка той се доказа", завърши Кирил Домусчиев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016