Днес ви представяме един много лесен метод за прочистване от паразити. Както знаете, в човешкия организъм много често се срещат паразити от различен тип. Те живеят в човешкото тяло, обичат сладкото и причиняват множество неразположения, които неподозирано именно те носят.
Умора, подуване на корема, главоболие, запек, анемия са сред основните страдания, които те предизвикват. Ето защо, е добре да правим редовни прочиствания на организма, които да изхвърлят паразитите и премахнат натрупаните токсини.
Това е изключително елементарен метод, който ще ви очарова с бързия си резултат. Нужен ви е само карамфил.
1- ви ден- приемайте по 1/5 чаена лъжичка карамфил 3 пъти преди ядене
2- ри ден- приемайте по 1/4 чаена лъжичка карамфил 3 пъти преди ядене
3- ти ден до 10- ти ден – приемайте по 1/3 чаена лъжичка карамфил 3 пъти преди ядене
след 10- ти ден – 1 чаена лъжичка веднъж в седмицата преди ядене. в продължение на няколко седмици
Това е ефикасен начин да се оттървем от неканените гости, като е желателно да се съчетае с още няколко трика за по- бърз резултат. Пийте много вода, като препоръчително е тя да е топла. Чая от пелин също действа паразитогонно. Комбинирайте го с очистителни, които да премахнат бързо натрупаната отрова и паразити. Вземете добавка от чесън, тъй като именно чесънът чисти кръвоносните съдове и убива вредните микроорганизми.
Не забравяйте, че приема на карамфил ще ви избави от възпаленията, ще подобри храносмилането, действа антиоксидантно, изхвърля натрупаните мазнини в областта на корема.
Започнете прочистващите процедури още днес, защото ви е нужен само карамфил и по- лека храна и ще се почувствате като преродени.