Чалга дивата Емануела обмисля възможността да емигрира в чужбина, за да осигури нормален и спокоен живот на втория си син и първи внук на Динко Динев – Димитър Динев-младши. Тази крайна мярка певицата ще предпиеме, ако в най-скоро време не реши проблемите си с известната богаташка фамилия.

Поредната драма между певицата и бащата на сина й Димитър Динев избухна преди седмица. Певицата изригна в социалните мрежи срещу доскорошната си половинка, тъй като след обичайна визита при татко си едногодишният Митко се върна в недобро здравословно състояние.

Съгласно уговорката между двамата родители, които живеят разделени от доста време, определен период от месеца невръстното момченце прекарва със своя създател. Последния път обаче малкият Митко се прибра при майка си

с протрито и раздрано вратле

Емануела приложи шокиращи снимки, на които ясно личат пораженията по кожата на бебето Димитър Динев. Певицата реагира спонтанно и ведната обвини бащата на сина си, че е недобросъвестен родител. Според източници от фолкбранша, като всяка нормална майка певицата побесняла на бившия си и дори се заканила да му отнеме родителските права. Била готова, ако трябва, дори да стигне и до съд.

Това обаче няма да се наложи, тъй като обвиненията, че Димитър Динев е малтретирал Митко-младши, са се оказали напълно безпочвени. Детето е пострадало по време на игра в парти клуб, станало ясно впоследствие. Едногодишният палавник получил драскотина на вратлето от ноктите на свой връстник, с което се забавлявали в забавачката.

„Моят сладък Мити вече е добре. Драскотините по вратлето му вече ги няма. А причината за тяхната поява са детска игра. Поднасям публично извиненията си към баща му!”, поиска прошка за прибързаните си обвинения Емануела.

В последните месеци обаче звездата била изключително напрегната, нервна и раздразнителна заради безконечните й лични разправии.

Не е тайна, че Диневи така и не я приеха за снаха, въпреки детето с Димитър не съумяха да създадат нормално семейство и сега невръстният момък живее ту в апартамента на майка си, ту на другия край на България, чак на Свети Влас – при баща си. Притеснени за здравето й и емоционалното й състояние, родителите на певицата я агитирали за известно време

да напусне страната заедно с детето

докато се успокои. Майката на Емунела е работила в Италия, има познати на Ботуша, при които дъщеря й и внучето й да отседнат за месец-два.

На първо време обаче този план няма шанс да сработи, тъй като Емануела заминава на турне в Америка на 5 февруари, обявиха от „Пайнер”. Общо около 20 дни тя ще пее пред сънародниците ни отвъд Океана, за да заработи зелени банкноти. Макар повечето хора да си мислят, че раждайки син на Динев, Емануела е хванала Господ за брадата, на нея й се налага да работи здраво, за да издържа двете си деца.

„Никой не помага, а тя се разпокъсва от участия, за да може да посрещне нуждите на синовете си Христо и Митко. Нейната сестра често я отменя в грижите за малкия Динев, докато е по участия. Всичките интриги в последно време обаче наистина й дойдоха в повече. След турнето в Америка тя най-вероятно ще замине за чужбина с бебето за известно време”, коментират в чалга средите.