Този пост бе споелен от хиляди българи днес, а разпространението му продължава с много големи темпове. Почти всеки български потребител вече го е видял на стената си, показа проверка на Glas.bg.

"До всичките ми приятели, до медиите, до главният Прокурор Сотир Цацаров, до Министър Бачварова и цялото кралско войнство на нашата "правова" държава !!!
Напълно подкрепям Мария - момичето убило изнасилвача си! И срам за нашата система, че вместо сега момичето, което е в шок, да е със семейството си, тя е задържана!!! Задържана, заради това, че е защитила живота, здравето и честта си!
Възхищавам й се!
Не може някакъв турчин който уби по невнимание двама моториста на пътя , като ги помете с колата си, да бъде пуснат под домашен арест, като видители..вчера наел жилище... а това прекрасно момиче на 18 да лежи в ареста !
Всички да се обявим в подкрепа на Мария!!!
Срам за нашата "правораздавателна" система - разни Ембаци и други ебаци убиват, вилнеят, насилват, а това момиченце сега лежи самотно някъде между крадци, наркодилъри, убийци.... Боже, пази децата ни!
Споделете или напишете вашето мнение на стената си по темата ..... то се е видяло, че само с обществен натиск може да се случва нещо .."