Феновете на Ботев Пловдив могат да си закупят билети за предстоящото гостуване на Беоре за само 5 лева, като се възползват от предварителната продажбна на талоните, която е на промоционална цена от 5 лева. За това ни увериха от пресслужбата на Берое, където PlovdivDerby.com  отправи запитваме. "В Eventim се продават талони за всички сектори и феновете на Ботев също могат да се възползват от услугата и по-ниската цена", заяви пред PlovdivDerby.com Емил Димов от пресслужбата на старозагорци.

Ето и повече информация:

„Берое“ излиза срещу „Ботев“ (Пловдив) в мач от X кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за 16 октомври (неделя)от 17:30 ч. на стадион „Берое“.

Както е известно през настоящия сезон „Берое“ приложи нова схема в продажбата на билети. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв., а в деня на съответната среща билетът ще струва 8 лв.

Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г.

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи всеки ден от 10 ч. до 18:30 ч.

ВСЕКИ, закупил своя билет от Официалния магазин на клуба ще може да участва в специална томбола с награда шал на „Берое“. Жребият ще бъде теглен 2 часа преди двубоя с „Ботев“, а победителят ще бъде обявен в социалните мрежи и на почивката на самия мач!

Билети се продават на и на седемте каси на Eventim  в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81
5. бул. „Цар Симеон Велики“ 105
6. бул. „Цар Симеон Велики“ 112, ет. 2
7. бул. „Цар Симеон Велики“ 119

– Можете да се сдобиете с ценните хартийки и във всички билетни каси в страната, работещи в системата на Eventim.

– Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (16 октомври).