Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов, кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова, Стоянка Крислова и Владимир Заимов, кметът на Съединение Атанас Балкански и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков се срещнаха със симпатизанти и жители на Съединение.

"Грижата за хората е поставена на първо място в управленската програма на ГЕРБ. След като ГЕРБ спечели изборите, ще има увеличение на доходите - минималната заплата става 650 лева, а средната - 1500 лева, каза ген. Константин Попов пред препълнената зала в Съединение. 

Той допълни, че това означава повече приходи в Националния осигурителен институт и съответно по-високи пенсии.

"ГЕРБ са доказали, че инвестират средства в инфраструктура. Не знам кой друг го прави", отсече генералът. Водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област посочи и акцентите в сектор "Сигурност" - полицай във всяко село, видеонаблюдение и достатъчно екипировка и гориво за силите на реда.

"Моята персонална мисия е да работя за армията - тя е стълб на държавността, подчерта генерал Попов. На изборите - знаем, че ще победим", заключи той.

Основната ми задача е да успея чрез всички промени в образованието, подготвени от ПП ГЕРБ, да върнем респекта и уважението на българския учител. Това каза кандидатът за народен представител Евелина Апостолова. Тя добави, че учител и лекар се става по призвание. 

"Нито един от 22-мата кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ Пловдив област няма да ви посрами и да ви кара да се чувствате неудобно",каза още тя. Апостолова допълни, че това са хора, доказали се в своите професии, които имат амбицията, желанието и възможностите да променят нещата в полза на всички нас.

"Моята молба е да повярвате отново на ПП ГЕРБ и на 26-ти март да вземете информирано решение и да гласувате с №11, за да вървим "Заедно напред и нагоре", каквото е мотото на нашия водач", завърши Евелина Апостолова.

"Демонополизация на Здравната каса, електронна здравна карта, електронно досие, електронни бланки за рентгенови и лабораторни изследвания ще сложат ред в здравната система след реформите, които ГЕРБ ще направи в здравеопазването". Това каза в Съединение и кандидатът за народен представител д-р Катя Попова. Тя изтъкна, че не само пациентите, но и лекарите страдат от неразбориите в здравната ни система, защото така хората губят доверие в тях.

"Всички мерки в управленската програма на ГЕРБ водят до облекчаване на социалния статус на българина", каза кандидатът за народен представител Младен Шишков.

"Нека направим сравнение между ПП ГЕРБ, която изгради и остави много неща след себе си и останалите политически сили, които разрушаваха, крадяха, монополизираха и приватизираха", обяви Шишков. Той напомни кризата при правителството на Жан Виденов, когато доларът скочи до 3000 лева и кабинета на Симеон Сакскобурготски, който "дойде и ни оправи за 800 дни". 

"Нека не се заблуждаваме и да не допускаме за пореден път да ни спрат европейските фондове, призова Шишков. Сигурен съм, че с този силен отбор на 26-ти март ще победим", категоричен бе той.

"Щастлив съм, че начело листата на ГЕРБ Пловдив област е генерал Константин Попов. Благодаря на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на зам.-председателя Цветан Цветанов за балансираната и обновена листа - тя е със 60% нови лица и доказали се специалисти.

"Гласувайте мъдро - доверете се отново на ПП ГЕРБ, за да продължим започнатото, призова жителите на Съединение и областният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков.