Попзвездата Христов в много редки случаи е любезен и не „хапе драскачите”, както обикновено нарича пишещите братя. Сега обаче въобще и не вдигал телефона си, защото през повечето време бил в Гърция – почти се е изнесъл да живее там, издават източници на „ШОУ”.

Щял да се върне след най-рано 2 седмици, за да готви традиционния си Коледен концерт. Че ще напълни Зала номер 1 на НДК, е сигурно – но не затова не го обичат колегите му. Според приказки в Къщата на „ВИП брадър”, като се почерпел, Жоро Христов обичал да си излива „телефонно” гнева спрямо всеки от бранша късно нощем, както и през Фейсбук.

На другия ден или не помнел, или от срам се захващал да трие постовете. „Накрая май си е назначил „чистач” да му трие простотиите във Фейсбук”, смеят се те.

Георги Христов няма приятели в бранша, но май няма такива и в личния си живот. „Високото му его търпеше единствено по-високомерният и от него, Бог да го прости, Андрей Баташов”, казват техни общи приятели. Двамата имаха странно близки отношения за „два остри камъка” и по някакъв начин „мелеха брашно”.

Актьорът беше единствената константна величина в живота и на празниците на Георги Христов. Другият, с когото се има от години, е Филип Киркоров, и за това свидетелства скъпото палто-подарък от българо-руската мега звезда, с което преди време Жоро съвсем нарочно се похвали.

Родният кумир има божествен глас и волуяшки маниери, коментират запознати. Някогашният персонал на грандхотел „Варна” през 80-те още помни среднощната яйчена канонада на певеца. След като се напил обилно, Христов поръчал от румсервиз 10 порции яйца на очи и почнал да ги мята от прозореца на стаята си в басейна. „Жоро е беля, като си пийне!”, казват негови приятели. Едно е безспорно – дори враговете му не оспорват таланта му.

Еми МАРИЯНСКА