„Завръщам се у дома. Подписахме договор за година и половина и всичко е наред. Винаги е хубаво, когато човек се връща у дома, така че съм щастлив”, заяви халфът Георги Илиев пред официалния сайт на Черно море.
 
„Отдавна бях решил да се върна, но имаше една въпросителна дали ще продължа в Китай. След като не се случи, за мен беше ясно, че моят път е тук на „Тича“. Имаше възможност да подпиша с други отбори в Китай, но предпочетох да се прибера. Надявам се да помогна с каквото мога на клуба, ще дам всичко от себе си отборът да върви напред. За тези 3-4 месеца доста тренировки направих с момчетата, така че се познаваме и ще продължим да се опознаваме.
 
Със сигурност не съм готов на 100 %, тези 5 месеца без продължително натоварване ми отнеха доста от формата, но както виждате не спираме да тренираме и се надявам всичко да е наред. На феновете искам да кажа да продължават да подкрепят отбора си с пълни сили и да изпитат много приятни моменти през следващата година“, каза още бившият капитан на „моряците“, който вече ще носи фланелката с номер 23.