Акьорът Деян Донков, който жъне невероятен успех с ролята си на Калигула в едноименната постановка на Народния театър, намигна, че няма задръжки в леглото.

"Не знам нещо, което не бих направил в секса, защото с партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие по начина, по който вие си решите. Сексът е общуване на друго, на по-висше ниво, освобождаване, експериментиране", сподели Донков в интервю пред "Плейбой". 

Звездата разкри още, че не си пада по силиконови гърди и повече харесва натуралните форми на половинката си Радина Кърджилова. Всичко в нея той намира за секси - ръце, шия, устни, уши. 

Това лято с актрисата няма да имат толкова време за почивка на морето със сина си Христо. "Плановете ни за момента са работни. Радина ще снима филм. Аз също чакам отговор дали са ме одобрили за едни снимки", разказа за Мъжката библия още актьорът.

Скоро може да стане главен герой и в книга за себе си, тъй като писателят Димитър Стайков е проявил желание да напише такава, след като описа Коко Азарян, съобщи "Монитор".