В страшен екшън се превърна лека катастрофа, станала преди час на булевард Димитър Солунски, в района на бирената фабрика в Благоевград. Автомобил "Сузуки", управляван от Александрина А., засякъл, лек автомобил БМВ, в който освен дамата шофьор, пътувала и нейна спътничка.

Двете коли се сблъскали леко. След удара, возещата се на предната седалка в БМВ-то слязла с крясъци и псувни и хванала за косата водачката на Сузуки-то, Александрина. Докато тя се опитвала да я утешава и моли да се успокои, развилнялата се пътничка я засипвала с ритници и псувни, като мъж, наричайки я с грозни имена, "благославяйки" всичките и роднини, до девето коляно.. В това време слязла и шофьорката, която пък подхванала сестрата на Александрина и ритала по автомобила, така, че свила калника на сузукито, съобщава Струма КОМ.

Пристигналите на място полицаи се видели в чудо да укротят разпищолилите си жени. След като не успели с добро, те заявили на агресивните жени от БМВ-то, че ще бъдат вкарани в съда по дело за хулиганство. Повече от час беше нужен на органите на реда, за да въведат ред на пътя и съставят констативен протокол за случилото се.