Вторник ще бъде ден изпълнен с реални възможности за финансова реализация. Ще получите видим шанс да подобрите отношението си спрямо околните, което ще се отрази добре на цялата ситуация около вас! 

 

ОВЕН
Напрегнат ден
            Правейки добро, бидейки приветливи и услужливи, ще се радвате на взаимност и добро отношение към себе си.

 
Доста труден и напрегнат ден, характерен с удари от противници и с пречки от хора, заемащи стабилни административни позиции. Сега е особено неуместно да се конфронтирате. Ще последва пълен провал. 

 

ТЕЛЕЦ 
Финансова сполука
            Днес повечето от вас ще се вълнуват предимно от лични въпроси, а работата ще стои на втори план. Вторник ще е благоприятен за реализация на целите на Телците, които ще акцентират върху хармонията във взаимоотношенията с околните. При осъществяване на деловите ви цели са задължителни. Иначе ще последват проблеми. Денят е благоприятен за реализация на парични цели.

 

БЛИЗНАЦИ
Необходими са активност и разбирателство
            Бъдете великодушни към хората около вас и не залитайте по несъщественото, то може да ви направи по-нервни и непълноценни. Проблемни ситуации има, а за отстраняването им разполагате с един начин – себеотрицание и активна борба. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца, като не пренебрегвате и необходимостта от целенасочени действия за достигане до консенсусни споразумения.

 

РАК
Промени и затруднения
            Изпълнени сте с ентусиазъм и енергичност на работното си място. Това озадачава някои от колегите ви. Представителите на Рак преминават през етап, създаващ условия за промени. Ще са благотворни в личен план. С външните условия е задължително да се съобразявате до голяма степен, за да избегнете избухването на кавги. Днес ще се сблъскате с големи трудности в службата и обществото.

 

ЛЪВ
Проявете сдържаност
            Предприемате рискована операция днес, като мнението на околните едва ли ще ви трогне много. Днес не се очертават проблеми при реализацията на деловите или личните задачи. Напрежението засяга партньорските взаимоотношения, тези с външни сътурдници, и контактите в обществените среди. Препоръчително е да проявите сдържаност. В противен случай ще избухнат кавги.

 

ДЕВА 
Много ядове
            Добре би било да се съсредоточите върху непосредствените си задачи и да не чертаете грандиозни планове. Вашият ден ще е изпълнен с нерви и неприятности. Причината за негативното разгръщане на вторник е от административно естество. Влиятелен администратор ще прегради пътя ви за реализацията на фиксирана цел, чрез което ще ви лиши не само от добри, но и от сигурни печалби.

 

ВЕЗНИ
Пречки
        С усет за печалба и в съдружие с подходящите хора ще реализирате сделка. И при вас ситуацията е утежнена поради мощни и тежки сблъсъци в бизнеса По принцип става дума за спиране или отклоняване на възможност за реализация на финансови цели в съвместен бизнес. Ситуацията ще разгневи мнозина от родените в знака,, и ше е причина за нови сблъсъци.

 

СКОРПИОН
Кавги и блокиране на възможностите
            Бъдете прецизни в работата си, така че и вие и хората, с които си сътрудничите, да останете доволни. За Скорпионите се очертава напрегнат ден поради кавги с някой в службата. Същото може да се каже за взаимоотношенията в бизнеса, където проблемът засяга умишлено издигнати пречки, за да не осъществите деловите си намерения. Денят е печеливш за мнозина. Предстоят промени.

 

СТРЕЛЕЦ
Добра възможност за печалби
          Има кой да ви подкрепи, в случай, че се нуждаете от това. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, вторник ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. През деня ще се разгърне една негативна тенденция, която ще ви действа отпускащо. Не се предавайте а демонстрирайте настойчивост.

 

КОЗИРОГ
По-добри възможности
          Бъдещите ви планове ще претърпят промяна, предвид предстоящите ви делови срещи. Ситуацията при Козирозите определено е по-добра отколкото за доста други представители на останалите знаци.  Повишената нервност е негативният момент за почти всички, но деловата сполука ще радва всички ангажирани с професионална дейност. Късметът ви е видимо изразителен.

 

ВОДОЛЕЙ 
Не рискувайте!
        Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Придобивките са характерни за Водолеите във вторник, както и добрите възможности  за реализация на целите. Въпреки прекрасните условия, мнозина от зодията са готови и да хитруват, и при първа възможност ще го сторят. Овладейте се и не се подавайте на илюзии и глупави експерименти.

 

РИБИ 
Възможен е пропуск
            Едно събитие ще ви срещне с хора, които не сте виждали от дълго време. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга