Първите резултати за представянето на „местните изроди” на местните избори са факт!

Всеобщата любимка Антоанета Лазарова, станала известна като Лейди Гаганица, която зае почетното трето място в конкурса на Лентата за „местни изроди”, не успя да спечели надпреварата за кмет в село Гаганица. Тя е получила едва 14.68% от вота, докато нейният опонент печели 85.32%.

За сметка на това кандидат номер 4 в нашата класация- Тодор Василев , познат като Диджей Теди Джорджо е успял да стане общински съветник за община Дряново. Той е втори по резултат в листата на ГЕРБ, след нейния водач.

Кандидат осем за кмет на Своге - Николай Христов – или бай Кольо Стружката, който предлагаше немски ред и дисциплина е събрал едва 73 гласа и е на предпоследно място в надпреварата за кметския стол.

Обединените земеделци, кандидати за общински съветници в Белоградчик и заемащи второто място в нашата класация също не са постигнали добри резултати на местните избори. Те са събрали едва 42 гласа.

В Карнобат - ГЕРБ и Карнобатман е взел 14/87% от гласовете и очвекът с черните очила - Чавдар има шанс да е общински съветник!

И накрая тъжната новина за нашата фаворитка - Елена! Тя е взела едва 1/36 % от гласовете. Но затова пък при нас в "МЕСТНИ ИЗРОДИ"   2015 е първа!