Истински екшън е преживял мъж от видинското Ново село. Той е в болница след жесток побой, нанесен му от четирима души, нахълтали с тръба в дома му, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Мелето станало посред бял ден, малко преди 9 часа вчера. Четирима души разбили вратата на къщата на 37-годишен местен жител. Без много обяснения, натрапниците започнали да налагат с метална тръба домакина. След това те грабнали мобилния телефон на мъжа и отпрашили.

След като се свестил, пострадалият веднага подал сигнал на телефон 112. Била изпратена линейка, която откарала пребития в болница. Медиците констатирали фрактура на горен крайник, но няма животозастрашаващи травми.

Криминалисти отишли в дома на пострадалия. След оглед и събиране на доказателства, самоличността на четиримата нападатели е установена – А.М./36 г./, М.Т./54 г./, С.Т./57 г./ и 17-годишен, всички от Ново село. При последвалите претърсвания в дома на 54-годишния мъж били намерени и иззети откраднатия мобилен телефон и метална тръба. Задържани са М.Т., С.Т. и непълнолетното момче. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.