Не знам кой го е направил, но той няма нито срам, нито свян от Бога. Това заяви в ефира на Нова тв адвокат Ирен Савова по повод появилите се нейни некролози, в които пише, че е починала от черни магии.

"Мой съсед ми се обади и ми каза, че жена му, излизайки сутринта, вижда разлепен некролог. Всички съседи са се събрали, за да разкачат некролозите. Веднага сигнализирах на тел. 112. Разпитани са съседите от 4 РПУ. Каквото е зависило от моя страна като гражданин, съм го направила. Въпросът е, че вчера никой не ме потърси и по този въпрос не се работи", добави тя.

Запитана дали според нея това е престъпление, Савова отвърна: "Как да не е престъпление?! Вчера са се обадили на дъщеря ми да й изкават съболезнования. Това е вреда срещу някого".

По отношение на Десислава Иванчева и Биляна Петрова, авдокатката заяви: "Случващото се е изключителна жестокост. На всяко влизане и излизане от ареста те биват събличани чисто голи, за да бъдат проверени. Към тях се отнасят по безобразен начин. Намират се в килия 2х3 метра, която има пряка връзка със съседната килия. Няма вентилация, няма осветление, няма възух. Има една обща тоалетна. Биляна петрова има проблеми с очите".

"И двете жени искат да изчистят името си и да докажат на всяка цена, че не са извършили такова престъпление. Аз вярвам, че не са го извършили. Не виждам как държавното обвинение може да защити едно такова престъпление", добави Савова.