Хората можеха да бъдат окончателно убедени, ако имаше съдебен процес, където да бъдат извадени доказателства. За ситуацията, в която изпадна МВР и прокуратурата със самоубийството беше очевидно, че винаги ще останат някакви съмнения, че нещата не са така. Това заяви в "Часът на Милен Цветков" криминалният журналист от в-к "Стандарт" Димитър Илиев по повод вчерашните разкрития на прокуратурата и МВР за шесторното убийство в Нови Искър.
 
"Четат се извадки от аутопсии, експертизи, но реално ти не можеш да видиш нито веществените доказателства, нито да боравиш с доказателствата. 

От друга страна обществото много се раздели на вярващи и невярващи. Много рано влязоха ПР-ите в тази история", допълни Илиев.

"С тази пресконференция тотално объркаха всички, включително и мен. Има големи въпросителни и те са как извършителят се е свързал с Кети, как я е извел. Много лесно беше да се каже, че има телефонни разговори.  Обяснението, че той си е изтрил от телефона номерата е крайно несериозно, защото по най-бързият начин мобилният оператор може да извади разпечатка", нищи случая адвокат Иво Найденов. 

"Кучето, което тя е извела на разходка, се е върнало само в къщата без своята стопанка. Абсолютно нелогично", заяви още криминалният журналист.