Кучешки впряг ще тегли влюбени двойки на Витоша навръх 14 февруари. Необичайната планинска разходка е сред най-романтичните преживявания, с които може да изненадате половинката си по случай Свети Валентин. Един час в шейна, теглена от хъскита, струва 95 лв., а два часа – 150, съобщава „Телеграф”. Друг атрактивен подарък за Деня на влюбените е урок за двойка по фигурно пързаляне. Цената му е 60 лв. при него, обаче, е желателно и двамата партньори да имат някаква макар и малка подготовка по каране на кънки.

Да подариш на любимата си звезда, кръстена на нея, също минава за романтично. В момента небесните тела се дават на промоция – цената им е паднала от 129 на 99 лв.

Природозащитници подеха акция вместо да се поднасят букети на любимите жени за Свети Валентин, да се правят дарения за опазване на горите. Името на половинката ви може да бъде записано и като закрилник на риса у нас.

Бонбони със снимка на влюбените, изработени по поръчка, сувенирна купа с надпис „Ти си гадже номер 1”, тениски с любовно послание – това са друга част от предложенията, които в момента вървят в магазините и в нета.