Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата се извини на феновете за катастрофалното представяне на отбора от началото на сезона. Испанецът заяви, че е много разочарован от вчерашната домакинска загуба от Норич и обеща победа още в следващия мач. "Дяволите" гостуват на Стоук Сити на 26 декември в мач от 18-ия кръг на Висшата лига.

„Разбира се, че сме разочаровани. Това беше още един труден ден за нас, но единственото, което ни остава, е да излезем сплотени и да постигнем победата в следващия мач. Трябва да спечелим колкото се може по-скоро.“

„Много е тежко да не печелиш, особено пък у дома. Трябва да печелим на „Олд Трафорд“, ако искаме да бъдем успешни, но не го правим. Наистина дълбоко съжаляваме за феновете, смятам, че те са невероятни, затова им дължим по-добро представяне. Всички са раздразнени. Феновете, щабът и особено ние, играчите. Трябва да останем заедно. Дойде време да покажем колко сме силни. Ще се борим във всеки мач, за да върнем добрите резултати. Дойде Коледа, а това е ключов период“, добави още Мата.