Кандис Катрин обожавала да получава любовни писма от приятеля си Тимъти. Той започвал всяко писмо с главна буква. По този начин първите букви от всяко едно писмо образували надписа “Ще се омъжиш ли за мен?”.

Кандис не забелязала скритото послание в любовните писма, но смисълът им се разкрил, когато той ѝ предложил.Тимъти започнал да пише писмата само седмица, след като се запознал с Кандис.

 

“С Тим не живеем далеч един от друг, но и на двамата ни хареса идеята да си пишем любовни писма, за да можем да запечатаме любовта си на хартия.”

“Той знае, че е трудно да ме изненада, но предложението му наистина успя.”

Тимъти предложил на Кандис по време на пикник в Хамилтън – мястото, където била първата им среща. Той той ѝ разкрил тайното послание, което е кодирал във всяко едно негово писмо.

“Сутринта на 25 декември 2015 се събудих със съобщение, което гласеше да се облека и да изляза навън. Когато излязох, видях листенца от рози и свещи навсякъде – сърцето ми препускаше бясно и разбрах какво ще последва.”

Сватбата се състояла година по-късно и Кандис е уверена, че я очакват още много романтични жестове, защото съпругът ѝ е точно такъв – любящ и романтичен.