Амбициозната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, чиято звезда изгява в риалити формата "Къртицата", продължава да жъне успехи в бранша. След като стана "Бизнес дама на годината" в категория мода, Евгени Минчев явно виждайки потенциала й, е решил да я представи и на своя изискан лондонски кръг от персони със синя кръв и такива, които никак не са случайни. Преди ден те посетиха заедно парти на The heritage foundation, в чест на музиканта Тони Меехън, където тя обира овациите за стила си и съвсем неочаквано за нея получава покана от нашумяващата английска актриса Кристина Рошан - Травис, да стане нейн официален стилист.

На часа двете започнали да проектират роклята й за предстоящите Британски кино награди, на които Меги лично ще я придружава. Още една актриса, но този път от старата генерация - Вики Мишел от сериала "Ало, ало", също си пожелала модел от родната дизайнерка.

А следващото изискано лондонско събитие, на което Мегз и лорд Евгени Минчев ще блеснат, е Имперският бал под патронажа на принцеса Марина Лобанов-Ростовски.