В момента погледите на цял свят са насочени към Париж, където са едни от най-силните мъже на света. Освен тях разбира се там са и съпругите им. Първи във френската столица, още вчера, пристигнаха американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. Те са там, за да се срещнат със световни лидери и да почетат 100-годишнината от края на Първата световна война, който е настъпил днес – на 11 ноември.

Двамата бяха посрещнати от френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит. Лично Тръмп признал, че той и първата дама Мелания Тръмп са били „прекрасно приети” на летището в Орли, а със семейство Макрон са станали „много добри приятели” имат „много общи интереси”.

И докато първите мъже на САЩ и Франция бистриха световната политика, по погледите на обективите бяха насочени към половинките им – Мелания и Брижит.

Двете дами се видяха в Елисейския дворец. Още с появата си те успяха да шашардисат всички. С облеклата, които двете първи дами бяха избрали, приковаха погледите за миг. И двете жени, които не са вече първа младост, ошашавиха медиите с късите дрешки, които бяха избрали.

Както винаги Мелания изглеждаше безумно стилна. Разбира се и Брижит не й отстъпи.

Американската първа дама облече шик рокля от вълна с черна кожена лента, която бе малко над коленете й. Освен това Мелания бе заложила на чифт черни високи токове на Кристиан Луботен, чиято първоначална цена започва от 714 долара (550 паунда).

48-годишната бивша моделка показа и голите си, красиви, стегнати и дълги крака.

Косата й пък бе стилно прибрана в кок, а цялостната й визия бе завършена от чифт сребърни обици, фин натурален грим и дълги черни кожени ръкавици.

 

65-годишната Брижит, пък носеше стилен син сет от пола и сако, а цена му е умопомрачителните 2064 долар. Дизайнер на облеклото й бе Луи Вютон. Тоалетът й пък бе с акцент върху златните копчета, които бяха разположени на раменете и страните на полата й. Изненадващо и 65-годишната първа дама на Франция бе заложила на това да демонстрира слабите си крака. 

Тя посрещна Мелания любезно и двамата с радост се разцелуваха пред обективите и нежно и приятелски се държаха за ръце.

Срещата им започна енергично въпреки дъждовното време в Париж, а първата дама на САЩ толкова бързаше да слезе от колата си и да се види с Брижит, че за малко забрави да поизчака гарда си, който плътно вървеше до нея с голям черен чадър.

Но каквото и да си говорим Мелания Тръмп и Брижит Макрон изглеждаха ослепително – както винаги… въпреки, че демонстрираха много плът и секси крака. / jenata.blitz.bg