Много горещо стана снощи в пловдивския W Garden Club. Настоящата Мис Силикон Габриела Попова, Мис Югозападна България Велина Узунова и светската красавица Елизабет Методиева се заиграха с 16 мускулести мъжаги, а Габи дори успя за разсъблече двама от тях на сцената, видя на място репортер на Марица.бг.

Поводът бе кастингът за тазгодишния конкурс „Мистър Пловдив”. Като част от журито трите дами поизпотиха кандидатите с доста пикантни въпроси. Би ли участвал в порно филм? Кое е най-нестандартното място, на което си правил секс? Удрял ли си жена, заразпитваха красавиците.

Първи на сцената се качи Мистър ПУ 2015 Стоян Димов, който в момента учи право. „Избрах тази специалност, защото след време ще ми е от полза да започна собствен бизнес. Смятам, че образованието е много важно, то е основата, на която да стъпиш. Парите, колите и мацките идват по-късно”, заяви 20-годишният чаровник. „Виждам, че хобито ти е спорт. Сигурно имаш страхотно тяло. Може ли да го видя?”, провокира го Мис Силикон. Без да се замисля, Стоян разкопча ризата си и показа мускули. Блондинката изтича до него и започна да го опипва. „О, всичко е истинско. Био”, информира Попова и си заслужи завистливите погледи на останалите жени в заведението.

Кой от кандидатите попадна в обятията на Габриела Попова, кой е готов да се снима във филм за възрастни и как приключи вечерта – четете в утрешния брой на вестник „Марица”./Марица.бг

 

- Автор: Слави Калинов, Марица.бг
- Автор: Слави Калинов, Марица.бг
- Автор: Слави Калинов, Марица.бг