Млада пловдивчанка се раздели с часовник за 10 бона, като в полицията е съобщила, че е откраднат от фитнес зала в "Кършияка". Бижуто било модел Zenith Baby Star. Полицаите от Трето районно разследват кражбата, съобщи TNS.bg Управителката на фитнеса на ул. "Порто Лагос", където е тренирала дамата, обаче смята, че кражбата (ако е имало такава) не е извършена в тяхната зала.

"Прегледахме камерите и видяхме, че докато тренира, часовникът е на ръката на жената. След това тя влиза в съблекалнята и след 10 минути излиза. Ръката й не се вижда, защото е с палто. Но тя излиза след по-малко от 10 минути, което означава, че няма как да си е взела душ и да се облече. При предишни посещения тя прекарва 30-40 минути в съблекалнята", коментира Таня Колева.

Самата клиентка се обадила във фитнеса 5 дни след последната си тренировка, за да попита дали не са намерили часовника. "Каза, че била болна и едва по-късно разбрала, че го няма. Изобщо - доста несъответствия", казва Колева.

Тя се надява разследващите час по-скоро да разплетат мистерията и да установят какво се е случило с ценната вещ. "Не ми е приятно да замесват нашия фитнес с подобни афери", каза управителката.