Наставникът на Септември (София) Николай Митов избра на кои футболисти от досегашния състав ще продължи да разчита и след Нова година. Снощи БЛИЦ съобщи за промените при "септемврийци", заемащи четвъртото място в Югозападната "В" група. Клубната политика се променя и голяма част от футболистите от досегашния състав са свободни да си търсят други отбори.

"Причина за тяхното освобождаване е смяната на политиката на клуба за настоящия сезон, в който собствениците на отбора имат желанието да наложат все повече юноши от тима, състезаващ се в Елитната юношеска група до 19 години. В тима остават досегашните играчи - Емил Петров, Николай Николов, Антонио Павлов, Петър Тончев, Стоян Предев, Александър Манолов и Илиян Гаров", информираха от Септември на клубния си сайт.

Привлечен е Светослав Диков от Сливнишки герой. Преди зимната подготовка се очаква към отбора да се присъединят и още нови качествени попълнения, които да помогнат на юношите на клуба да се интегрират в мъжкия футбол, добавят от Септември.

"Всякакви други информации за спиране на финансирането в клуба са абсолютно неверни и нямат общо с действителноста. Напомняме ви, че собствениците на клуба инвестират в две нови тренировъчни бази, които да се ползват от представителния тим на Септември и Елитните юношески групи", пише още на клубния сайт на "септемврийци".