Новата любима риалити звезда на България Наско Колев поля успеха си във формата с мощно парти в хитовия "Клуб 33". Не е тайна, че Сърцето на Студентски град се ръководи от вече бившия му съквартирант в Къщата Петко Димитров.

По малките часове след финала в петък бизнесменът e бил домакин на част от брадърите. Освен победителя Наско Колев, в клуба на шефа, както го наричаше в Къщата е купонасвяла и кулинарката Божана Кацарова.

На партито е бил поканен и Стефан, но той предпочел да се прибере веднага у дома, за да се наслади на своята Гала след месец и половина раздяла.

Риалити звездите са купонясвали здраво до сутринта. Естествено, най-много поздрави диджеите са отправили към победителя Наско. 21-годишният рапър бил звездата на вечерта и си направил няколко стотин снимки с фенове и гости на комплекса. 

В събота, след тежкото афтър парти, победителят Наско пък е бил забелязан към 17 ч. да се отправя към дома на Гала и Стефан на ул. "Топли дол" в жк. "Борово". Пристигна с кола и шофьор, скъсени светли дънки и видимо доста уморен след финала и бурната нощ.