Благотворителен мач за събиране на средства за лечението на един от най-популярните хасковски футболисти - Йордан Кичеков, изиграха местните верерани и легенди от ЦСКА и "Ботев" (Пловдив), водени от Димитър Пенев. Мачът завърши без победител - 3:3, като беше от две части по 30 минути.

Кичеков страда от карцином на челюстта, а от фенклуб "Гунди и Лев Яшин -2014" (Хасково) му подадоха ръка, организирайки благотворителното събитие. Специална покана е била изпратена до Станимир Стоилов, който обаче не се яви и някои от съгражданите му изразиха недоволството си от този факт. Присъстващите на благотворителния мач в Хасково днес недоумяваха защо Мъри не се е появил на събитието при положение, че е в града и си почива след тежката работа в Астана.

От София пристигна Димитър Пенев, който даваше наставления на бившите играчи на ЦСКА и "Ботев", сред които бяха Адалберт Зафиров, Красимир Горанов, Петър Пенчев, Иван Добревски, Иван Кочев и др.

Началният удар на мача изпълни самият Йордан Кичеков.

На трибуните на стадиона в Хасково присъстваха около 300 човека, сред които привърженици на ЦСКА. Местният фенклуб на "армейците" Екзекуторс не пропусна да издигне плакат за подкрепа към Гриша Ганчев.