Много дами губят часове, за да изберат подходящото долно бельо. Те искат да впечатлят интимния си партньор с красиво подчертани форми, но за съжаление, не всички мъже обръщат внимание на тази част от гардероба. В повечето случаи представителите на силния пол искат час по-скоро да останете без бельо, отколкото да се наслаждават как ви стои! 

Тъй като магазините предлагат огромно разнообразие както от сутиени, така и от бикини, е добре да разберем кой тип долно бельо мъжете харесват най-много. Над 1 000 господа, харесали фейсбук страницата Men's Health, са споделили в откровено допитване какви долни гащи харесват най-много върху женското тяло. 

40% от анкетираните са посочили боксерки. 

Колкото и странно да ви се струва, но точно боксерките са начело в допитването. Мъжете признават, че в такива гащи жената се чувства комфортно, а комфортът означавал секси! Освен това боксерките подчертавали по прекрасен начин красотата на петата точка! 

34% от представителите на силния пол дават предпочитанията си за бикините тип стринг.

Ако трябва да бъдем честни, първоначално 73% от мъжете са отговорили, че обожават тези гащи, но резултатът се е сринал, когато 3% от анкетираните са признали, че ненавиждат подобен тип бельо. "Разкриват цялата прелест на дупето, как да не ви харесват?!", аргументират избора си господата.

13% от мъжете заявяват открито, че най-много им допадат прашките G-стринг. 

Всичко е толкова просто: все пак този тип долно бельо показва женското дупе в цялата му красота! 

12% от господата отдават своите предпочитания на бикините. 

Мъжете харесват този тип гащи много повече, отколкото следващите в списъка, но въпреки всичко ги смятат за бельо, което не е много секси. 

1% от участниците в анкетата са гласували за бикини тип бабешки гащи. 

Въпреки че не се харесват на почти никого, за тях се намират и положителни коментари: "Мисля, че всяко момиче има поне един чифт такива гащи. Ако им е удобно с тях, защо да не ги носят?".

Вече сте наясно с мъжките предпочитания, мили дами. Сега е време да ревизирате гардероба си, ако искате да угодите на господата! Или пък заложете на комфорта. Все пак за силния пол комфорт и секси са равнозначни неща. /jenata.blitz.bg