Феновете на "Левски" очакват Наско Сираков, Станимир Стоилов и целият треньорски щаб, който класира клуба в групите на Шампионската лига. Колегите от "Гонг" информираха, че за шоуто в зала „Универсиада“ в неделя от 13:00 часа са поканени всички, които постигнаха големи успехи на „Герена“ преди десетина години.

Освен Сираков и Стоилов, на празника се очакват Емил Велев, Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, които бяха в екипа на Мъри по време на приказния период.

Организаторите подготвят и други изненади. В един от отборите, който е с работно заглавие „Звездите на Тити“ покана за участие е получил Емил Велев. Твърде вероятно е Папазов да направи така, че отново синият екип да бъде носен от Валери Божинов. Голмайсторът на Партизан е изявил желание да уважи празника на левскарите, който ще се проведе в неделя.

Любителите на книгите ще могат да си купят такива, издадени в последните години и са свързани с "Левски". Те ще бъдат продавани на специален щанд. Ще я има и книгата „Единакът“, която разказва за кариерата и живота на Наско Сираков.

Обединението в „сините“ редици ще бъде подсилено и от присъствието на Георги Петков, който е обещал да пази за звездния тим на "Левски", който се събира почти в целия си състав. Ще отсъстват само чужденците, както и Валери Домовчийски и Милан Коприваров, които имат ангажименти.