Измамницата, която ограби естрадната легенда Богдана Карадочева, ще бъде дадена за издирване на Интерпол, предаде "Телеграф". "Според мен тя не е в Европа, защото Европол я издирват от година и не я намират. Мисля, че някой е стоял зад нея, защото тя нито е много умна, нито е толкова комбинативна", сподели певицата.

Ирина Чавдарова Анткова, която другата седмица ще стане на 41 г., взима парите на звездата преди 2 лета. Тя е служителка на "Уникредит", когато банката я назначава за лична банкерка на Богдана. Често й звъняла, била мила и любезна, направила добро впечатление и изпълнителката на "Дано" я допуснала близо до себе си. После я запознала със сина си, което укрепило доверието. Един ден банкерката предложила на Карадочева да си изтегли парите от сметката, за да може тя да ги "развърти". Без да прояви и капка съмнение, певицата й ги дава, дори и брат й се включва с известна сума. Аткова им носи вокументи с печати, че е вложила парите във финансова къща. До август 2017 г., когато изведнъж спира да отговаря на позвъняванията на клиентите си. Богдана разбира, че е измамена, когато от финансовата къща й казват, че не познават Ирина. 
 


"Не мога да й заведа дело, защото всичко е на лична уговорка и доверие. Нямам документи", споделя Карадочева. Тя отказва да уточни сумата, защото е "смешна сравнение с тази на футболиста Мартин Петров". "Но за нас са си нещо тези пари. Болно ми е, че се доверих и ме ограбиха", добави звездата. 

Ирина Аткова стана известна в края на 2017 г. , когато стана ясно, че е източила сметките на Мартин Петров без знанието му. Тя му е била лична банкерка и е източила 3,8 млн.лв.