Вече не се замисля, действа импулсивно. Приятелки на звездата издадоха пред репортер на „ШОУ”, че не могат да я познаят.

Топизпълнителката се е пуснала по течението и единственото, което я интересува, са купоните. Съвсем е загърбила приятелите си от детството и тези, които са били до нея през годините. Непрекъснато сменя компаниите, като рядко някой може да я изтрае повече от няколко месеца.

„Никой не може да й смогне на темпото. Тя обикновено се вкопчва в някого и иска да прекарва с него цялото си време. И въобще не става въпрос за любов. Нея не я интересуват вече парите, отказва дори участия. Ама не защото се е изморила, напротив. Всяка вечер излиза – я на участие на Фики, я на Азис, я на някого друг”, казва пред „ШОУ” приближена до певицата.

Изпълнителката на „На тебе не отказвам” все по-рядко се прибира и в родния Добрич, където живеят родителите й. Таткото на обичаната изпълнителка е най-големият й фен. Той най-трудно се примирява с отдалечаването на звездната щерка. Приятелка на Преслава е категорична, че певицата не се прибира толкова често при родителите си, тъй като я подлагат на кръстосан разговор за всички появили се слухове по нейн адрес. И понеже повечето от тях са верни, тя не може да ги лъже в очите.

Нейната сестра е наясно с живота й и често я прикрива. Заради негативните истории около дъщеря му, звездният татко спрял да събира материали, свързани с Петя. До ден днешен той пази първите публикации за щерка си, когато беше още примерна.