През 2018-та изхвърли багажа, който толкова време носиш на гърба си. През 2018-та освободи сърцето си. През 2018-та превърни болката от миналото в израстване и сила. 

През 2018-та... се научи да бъдеш сама.

И да си окей с това. Фокусирай се върху своите силни страни, не върху недостатъците си. Изправи се срещу страховете си и ще разбереш, че ти имаш власт над тях, а не обратното. През 2018-та започни да живееш истински живота си.

През 2018-та... разчисти около себе си. И в себе си.

Осъзнай, че винаги можеш да започнеш отначало. Но е нужно време, за да станеш в унисон със света около себе си. И със себе си. Нужно е време, за да си простиш за грешките и заблудите. Нужно е време, за да спреш да допускаш негативните мисли да тровят настроението и живота ти. 

През 2018-та... насочи вниманието си към себе си.

Научи се да пиеш кафе сама. И ще видиш колко приятно е всъщност това. Научи се да вечеряш сама. Да ходиш на почивки сама. Да се грижиш за себе си... сама. Научи се да бъдеш сама. И да си окей с това.

През 2018-та... спри да търсиш любовта.

Защото ще я откриеш в себе си. Към себе си. През 2018-та спри да одобрението на хората в живота си. И започни да се вслушваш в гласа на сърцето си. През 2018-та се научи, че не нужно да си сама, за да си самотна. Както и обратното.

През 2018-та разбери, че е окей да си сама. Да си себе си. Да се грижиш за тялото и душата си. Да удовлетворяваш желанията си. Да не изоставяш заради някой друг мечтите си...

И нека 2018-та донесе здраве, щастие и удовлетворение в живота ти!

Вдъхновено от мрежата и живота