Мнозина си мислят, че трудно да заминеш с бебе на път, но просто не познават родителите на малката Есме

Запознайте се с Есме – малка дама на една годинка, която даде нов смисъл на израза „с бебе на път”. Сладураната може и да има няколко думи в речниковия си запас, но пък е прекосила половината свят.

В началото на нейното приключение всички мислели родителите й за малко „хахо”. Майката на Есме – 31-годишната медицинска сестра Карън и партньорът й Шон обявили намерението си да пътуват с нея по света. Тя била само на 10 седмици, но те въобще не се колебали – взели най-необходимото, сложили го в раница и…поели към Азия, Австралия и Нова Зеландия.
travelling-with-children (5)
Пътуванията и посещенията на непознати места били обичайното забавление за двойката преди да се роди Есме. Да се откажат от пътешествията щяло да им бъде толкова трудно, колкото да оставят бебето си! Затова се решили – правим всичко заедно!
travelling-with-children (4)
Карън кърмила бебето. Детенцето било ваксинирано. Шон напуснал работа, продал колата, дал къщата им под наем и поели на път!
travelling-with-children (22)
Е, не можели да споделят с нея всичко. Есме още е далеч от гмуркането, например, но пък е напълно в час с престоите по летищата, полетите, граничния контрол и каквото може да ви дойде на ума.
travelling-with-children (21)
Най-вълнуващото им приключение продължило 10 месеца (засега) и багажът им все още се побира в една раница. Есме все още е лесна за „транспортиране” – винаги наблюдава света от гърба на родителите си.
travelling-with-children (20)
Единствената тревога на майка й е, че не среща деца постоянно, за да се социализира. Затова търсели начин постоянно да попада в компанията на връстници – независимо дали ставало въпрос за плажа или някоя детска площадка.
travelling-with-children (18)
Родената в Лондон госпожица се забавлявала страшно с непознатия свят, който откривала. Майка й не съжалява, че преживели по този начин първата година от живота й, споделят от boredpanda.com. Дори създала специален блог, в който разказва за невероятното преживяване да заминеш с бебе на път.

travelling-with-children (17)

travelling-with-children (16)

travelling-with-children (15)

travelling-with-children (14)

travelling-with-children (12)

travelling-with-children (10)

travelling-with-children (9)

travelling-with-children (8)

travelling-with-children (11)

travelling-with-children (7)

travelling-with-children (6)

travelling-with-children (3)

travelling-with-children (2)

travelling-with-children (1)

travelling-with-children

travelling-with-children (23)

Източник: woman-onthe-top.net