Треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли заяви, че не обвинява Самир Насри за червения картон и отпадането на отбора в Шампионската лига. Севилци отстъпиха с 0:2 на Лестър в реванша, а общият резултат стана 2:3. Според него футболистът е искал да помогне на отбора си, но неудачното представяне на целия тим е станал причина за червения картон. "Отборът се бореше до самия край. И се гордея с тях. И с човек по-малко спечелихме дузпа и търсехме гол до последния съдийски сигнал. Както и в първата среща, показахме как можем да доминираме. Но и в първата среща, и сега не ни стигна стабилност в завършващата фаза", коментира той. "Червеният картон на Насри? Опитите ни да вкараме гол станаха причина за изнервянето на Самир. Няма какво да му кажа. Той просто искаше да помогне на отбора.
Футболът е игра на малките детайли, а в този аспект ние бяхме по-слабия отбор. Загубихме, защото не бяхме онази Севиля, която феновете обичат. Но ние владеехме топката, играехме повече в половината на съперника. В определени моменти те си стояха всички отзад. Загубихме и заради това, че в първата среща не вкарахме повече голове", допълни специалистът.
"Не знам къде се виждам в бъдещето. Сега просто си мисля, че нашето участие в Шампионската лига беше един красив сън, който си отиде. Да, наистина, все едно сега съм станал от леглото след красив сън, заяви още Сампаоли след мача. Коментирай